Rally
Beståede prøver
Rally Begynder:
12.04.2009  i Hårlev - 100 point  Rally Begynder Mester (RBM)

Rally Viderekommende:
1. placering: 04.07.09 i Lyngby   - 91 point - nr. 3
2. placering: 18.07.09 i Næstved  - 84 point
3. placering: 16.08-09 i Hillerød - 87 point - Rally Viderekommende Mester (RVM)

Rally Ekspert
1. placering: 17.04.10 i Køge- 98 point
2. placering: 19.09.10 i Albertslund 97 point - nr. 1
3. placering: 10.10.10 i Ølstykke 95 point - Rallychampion (DKRLCH)

Rally Champion
1. placering:
2. placering:
3. placering

DM
2012: 6. plads (98 og 80 point)
10.10.10 - lykkedato!
I dag var vi til rallyprøve i Ølstykke. Banen var en typisk Trine-bane med spiral, slalom og fristende 8-tal tæt sammen, så man nemt kunne fare vild i kegleskoven. Efter banegennemgangen var jeg endnu mere nervøs end før. Da vi endelig var på, kunne jeg næsten ikke gå, så meget skælvede mine ben. Men Tasja lod sig ikke påvirke af det. Selv da jeg ved tyskervendingen var kommet så tæt på skiltet at hun ikke havde en chance at komme rund, lod hun sig ikke forvirre og gik udenom skiltet - det var vist nok her vi mistede de fleste point 🙃.
Efter 8-tallet var jeg helt overbevist om at jeg havde glemt halvdelen af skiltene og at vi ville få IB. Nå men jeg tog mig sammen og vi gennemførte ærespladsen uden problemer, men jeg var stadigvæk overbevist om at vi var dumpet 🙂.
Nu fulgte der en uendelig lang ventetid på over 2 timer (resten af ekspert-klassen, champion-klassen, løbske tæver i viderekommede-klassen) og så endelig præmieoverrækkelsen. Stor var min forundring at jeg ikke var blandt dem som fik IB, heller ikke blandet dem som fik under 94 point, så kom der en som fik 95 og yes- så var vi blevet champion 😀
19.09.10
I søndags lykkedes endelig at få den 2. pind i ekspertklassen. Vi fik 97 point og vandt. klassen.
Det eneste jeg husker fra vores løb er at Tasja var utrolig sød og opmærksom - jeg håbede bare at jeg ikke selv havde lavet fejl. 🙃
Ventetiden til præmieoverrækkelsen føltes uendelig lang - det blev bare ikke vores tur - så håbet begyndte at indfinde sig 🙂. 3. plads - 2. plads - og ja, Tasja og jeg vandt klassen og vigtigst af alt fik 97 point 😀

17.04.10 - Rally Ekspert
Tasja var "på" i dag, hvilket jo kan ses på pointtallet. hun skulle liiiige snuse lidt til maden i de fristende 8-taller, men ellers gik det fint. Jeg var meget tilfreds.
Rally i august 09

Ved Hillerødstævnet fik Tasja 87 point og blev Rally Viderekommede Mester (RVM) 😀.

Derfor kunne vi ved BCK's M starte i Ekspert-klassen, måtte dog konstatere at træerne ikke vokser til himlen 🙂. Kombination af en ikke særligt oplagt hund samt en fører som ikke kunne læse på dagen, dumpede vi med et brag. Men vi skal nok komme stærk tilbage.

Rallyprøver i juli 2009
Tasja og jeg har været til 2 Rally viderekommende prøver. Første gang den 4. juli hos OES'erne på Lyngby stadion - et helt fantastisk sted med de mange store træer på planen som gav tiltrængt skygge på en ulidelig varm dag. Jeg er fuld af bevundring for alle dommer som stod hele dagen i den stegende sol og gennemførte prøverne så også de sidste ekvipager på dagen fik en god oplevelse. Rally-folkene var enda so heldig at deres ring lå i halvskygge næsten hele dagen!
Tasja og jeg var for første gang op i viderekommende klasse - det krævede nogle ekstra kommandoer, da springet var et rigtig ag-spring og det "lokkede" meget mere end de fristende 8-taller - selvom Tasja synes at de også var fristende 😀.
Vi fik 91 point og blev nr. 3 på dagen.

Næste prøve var den 18. juli hos DRK i Næstved - dagen hvor skybruddene skulle oversvømme hele landet. Vi kørte fra Allerød i tørvejr - det havde ikke regnet en dråbe. Michael og Topsy var med for at holde Tasja og mig med selskab. Det første regnskyl kom på vej derned, men i Næstved skinnede solen. Tasja var kommet i løbetid, så vi var sidste hund i klassen. Mens vi var på gik Michael en tur med Topsy. Sikken en fejl! Tasja var helt farsyg og holdt hele tiden udkig efer Michael (eller måske efter en lækker hanhund?). Nå - jeg fik lokket hende igennem banen - jeg tror ikke jeg har talt så meget under en prøve som denne gang. Vi fik 84 point og vores 2. oprykningspind.

Næste prøve ved DKK-stævnet i Hillerød - vi skulle jo finde en anden dommer end Frank 😲 
Næste Rallyprøve venter
den 4. juli 2009. Denne gang skal vi op i Øvede klasse. Vi har trænet fristende 8-taller og indtil nu har indeholdet i skalene ikke fristet Tasja. Måske skal jeg finde nogle mere fristende guffer. 😀
Rally Begynder Prøve
Påskesøndag tog vi udfordringen op og stillede op til Rally i Begynderklassen. Trine og jeg tog MEGET tidelig afsted og kørte til Hårlev hvor Beagle-klubben havde arrangeret prøven.
Vi havde startnummer 20 og jeg nåede at blive lidt nervøs inden starten.
Prøven gik meget fint - bortset fra at Tasja ved det 1. skilt (STOP) fik en voldsom trang til at klø sig før vi kunne fortsætte. Resten af øvelserne gik meget fint.
Ved præmieoverrakkelse måtte jeg vente meget længe førvi blev kaldt op - vi havde fået 100 point  og blev Rally Begynger Mester 🤩 🙃.
Vi blev nr. 6 eller 7, da vi nok havde tabt en del tid ved kløeriet 🙂.
Næste gang må vi så stille op i Rally Øvede - og der behøver Tasja ikke at have line på - hurra 😲.
Trine med Hodja og Vicky med Zimba fik begge 97 point - tillykke til dem.
Tak til Trine og Vicky samt vovserne for en dejlig formiddag!