Lydighed
Beståede prøver
LP1 (1.pr.) 10.6.2006 - dommer Palle Bergsøe    
LP2 (1.pr.) 8.12.2007 - dommer Wagn Johansen
LP3 (3.pr.) 6.02.2009 - dommer Erhard Jørgensen 
Træning og atter træning 07. juni 2009
Vi skal snart til lydighedsprøve igen - den 4. juli hos OES-erne i Lyngby. Det plejer altid at være vældig hyggelig. Så vi træner flittig og håber at vi snart består en prøve med en 1. præmie 🙂
Vi har været på kursus med Åsa Erikson den 24. maj og jeg har fået en del ideer om hvordan vi kan træne de forskellige elementer.
Marts 2009

Det lykkedes endeligt at bestå en LP3 (med en 3.pr). Jeg blev simpelthen så glad at det endelig lykkedes, så nu spekulerer jeg på om det var hendes skade som generede hende også i lydigheden selv om man ikke kunne se noget på hende.
Hun virkede lidt trykket ved prøven - hun kunne i hvert fald ikke lide at der var 2 mænd så tæt på hende som Erhard og Wagn 🙃. Men jeg kunne endelig se, hvilke øvelser vi skal træne mere intensiv.

2008
I marts/april holdt Marianne en velfortjent pause i lydighedstræningen, så Tasja og jeg deltog i et kursus hos HUND OG TRÆNING med Mads Møller som instruktør. Det var yderst lærerig, da kurset foregik på en grasplæne bag Værløse Svømmehal med meget befærdede stier rundt omkring. Jeg blev positiv overrasket at jeg for det meste kunne beholde Tasjas opmærksomhed, selv om der var cykler, rullekøjter og andre forstyrelser i umiddelbart nærhed. Dette i sig selv var en meget godt træning, men vi startede også for alvor med øvelserne i kl. 3.
Fra slutningen af april startede vi igen med at træne hos Marianne, men vi skulle skifte til fredagsholdet, da Gaby og Tasja blev forfremmet til ag-selvtræning om torsdagen. Vi blev meget godt modtaget på dette hold, hvor vi mødte en masse gamle bekendte.
Nu træner vi med fuld kraft kl. 3 øvelserne og håber på at bestå kl. 3 i løbet af året. Men p.t. er det svært at låne Tasja til en lydighedsprøve, da agility kommer i første række 😀
Nyheder om deltagelse af lydighedskonkurrencer vil løbende komme på denne side. De nyeste medelelser vil være øverst!
Tasja og Gaby startede med at gå til hvalpetræning hos Anette Dalgaard. Det var en rigtig god træning, hvor vi lærte alt fra at klippe poter, tage tog med hunden, gå i byen, være på skovtur og alm. hvalpelydighed. Da hvalpetræningen var slut måtte vi finde et andet sted at dyrke lydighedstræning, da Anette dengang ikke havde hold til "voksne" hunde. 
Vi begyndte at træne hos Charlotte Lyngholm, hvilket vi også var rigtig glade for! På grund af manglende tid (var begyndt til agility) stoppede jeg med at træne lydighed, hvorefter min mor begyndte at gå på et hold hos Charlotte, hvor man kunne øve tricks. Da Charlotte flyttede, ville min mor finde et sted hvor hun kunne begynde at træne lydighed.
De kom på et hold i Ny Hammersholt hvor Christina Ingerslev (fra Hund og Træning) var træner. Et hold de var rigtig glade for! Da Christina skulle en tur til Australien måtte de endnu engang finde en ny træner. 
Det blev hos Karin Frost (fra Hund og Træning).  Da træningstiden kolliderede med agilitytræningen valgte min mor at fortsætte hos Marianne Jensen som de stadig træner hos den dag i dag. 
Nu passer det hele sammen så både min mor og jeg kan dyrke vores fortrukne sportsgrene. 😀